height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
franzjäger.se
Lukk
Kundvagnen är tom

Subtotal: SEK 0,-

Gratis leverans direkt till dig | Tel. 077-022 29 50

Fri frakt på alla köp

Inga dumma avgifter, fritt levererade hem till dig.

Om oss

Franzjäger.se har en enkel affärsmodell, vi levererar direkt utan dyra mellanhänder. I Oktober 2013 startade vi vår verksamhet i Norge, redan från starten har intresset för vårt koncept varit stort. Idag har vi många nöjda kunder i Norden som valt att handla hos oss.

Franzjäger.se har som mål att ge sina kunder en effektiv och prisvärd handel, detta genom låga priser och snabb leverans. Med direkt leverans, garanteras våra kunder att alltid köpa den senaste utgåvan av alla produkter. Vår modell håller kostnaderna nere och Franzjäger.se kan fokusera på vad vi tycker är viktigast, nämligen vårt förhållande till kunder och leverantörer.

Franzjäger.se säljer endast kvalitetsprodukter och önskar att våra leveranser ska vara så bra, att våra kunder gärna rekommenderar oss till andra.

Vårt distributionsnätverk gör det möjligt för oss att leverera effektivt till hela Norden. Dessutom har vi ett stort servicenätverk som gör att vi kan erbjuda service, om du skulle ha otur och behöva hjälp. Har du frågor om vår verksamhet eller de produkter vi säljer, kontakta gärna oss!

Franzjäger.se kan erbjuda flera spännande återförsäljares koncept. Vänligen kontakta oss om det här är intressant för ditt företag. 

Franzjäger.se är producent och leverantör av Franz Jäger

 

Firmainformasjon

Franz Jager AS

Org. nr. Sverige 502084-8221/ Norge 923 065 687 MVA

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke